Actie: “Met een schone lei beginnen”

In het kader van het nieuwe jaar 2014 wil ik graag leuke foto’s met jou/jullie maken met een schone lei als richtlijn/thema.

De bedoeling is dat ik straks, met een assistent(e) waarschijnlijk, ergens in een winkelstraat/centrum sta en mensen in hun dagelijkse kleding, of net wat je draagt op dat moment, en met de rode wangetjes vang in een plaatje met de schone lei erbij !! 🙂

Ook zie ik eventueel mogelijkheden om deze foto op (andere) locatie te maken. Dat houdt wel in dat er dus een afspraak moet komen en dat de foto net iets meer kost. In de studio binnen kan natuurlijk ook gewoon. Witte of zwarte achtergrond is het mooist als schone lei maar dat kunt u altijd zelf bepalen nietwaar?

Kosten van deze actie: €5,=. De foto krijg  je opgestuurd via je email of op papier 10 x 15
De Droste-effect foto is als extra te bestellen en kost dan €20,= (10×15 of A4 !)

Er zijn overigens ook leuke andere producten te bestellen met jouw/jullie schone lei foto daarop! Zoals een MOK, KUSSEN, MUISMAT, SNEEUWBOL, PHONE/PADCASE etc. !

Hopelijk tot ziens op straat, ergens op locatie of in de studio natuurlijk! En wees niet bang om stom op de foto te staan want dat gaan we natuurlijk voorkomen !! (En een rode neus is zo weer hersteld met de digitale techniek van tegenwoordig)

Groetjes, de beste wensen en veel GEZONDHEID voor 2014 en daarna !!

Eerste voorbeelden zijn snel gemaakte zelfportretten:
[print_gllr id=8567 display=short]

Deze actie loopt van 6 t/m 10 januari 2014 ! (nabestellingen kunt u blijven doen en prijzen blijven zoals hier is aangegeven tenzij een leverancier ineens omhoog gaat met zijn/haar prijzen maar die kans is klein)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *