Biografie

Danny Gooyer

dannyBigsmileklein

Fotograferen doe ik sinds 2007 en is eigenlijk iets wat in mijn bloed bleek te zitten. Ik zie zo veel en eigenlijk altijd wel iets moois.

Er gaat geen dag voorbij dat ik niet fotografeer. Wat het dan ook is; een bloemetje en een bijtje, een mooi landschap, een evenement, een mooie auto, een fel gekleurde fiets tegen een oud gebouw noem maar op.

Regelmatig heb ik situaties meegemaakt waarbij ik met vrienden in de auto zat waarbij ik plotseling zei: “dit moet ik vastleggen” waarna ik dan ook, waar mogelijk, de auto aan de kant zet en het plaatje ga maken.

Maar ook creatieve ideeën uitwerken is iets waar ik steeds meer mee bezig ben. Photoshop komt daar af en toe ook bij om de hoek kijken.

 

5 reacties op Biografie

 1. Has Oushoorn schreef:

  Ontzéttend leuke foto’s maakte je bij de opening van Petra’s verteltheatertje, Danny! En…. maar goed dat je de flitser niet gebruikte. Héérlijke platen!
  Has

 2. jur vis schreef:

  Hoi Danny,

  superleuke foto’s van de jonge jacob; de boot van Lennaert Nijgh. Is het je ook gelukt wat foto’s van de binnenkant te maken. en wat ik me afvroeg, misschien dat jij het weet. woonde hij op de boot? Groet Jur,

  • concierge schreef:

   goede dag jur

   Ik heb eerlijk gezegd geen idee of hij in de boot woonde
   Dank je voor je reactie trouwens dat is lang geleden dat iemand een reactie plaatste op die website van mij
   waar ik overigens ook niet veel meer mee doe
   Groetjes,
   Danny Gooyer

 3. Jur schreef:

  Hoi Danny,

  Best leuk om de site en beetje levendig te houden. Ik ben zelf ook bezig mijn hele site aan te passen. Maar voordat dat klaar is ben ik alweer een maandje verder. Het is een hele klus. Succes met je werk!

  groet,

  Jur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *