Portfolio

Ik heb de afgelopen jaren vanaf 2007 aardig wat foto’s gemaakt. In dit portfolio ga ik proberen om deze zo overzichtelijk mogelijk weer te geven; zoveel mogelijk op onderwerp,  in categorieën en in chronologische volgorde.

Albums bevatten foto’s van allerlei aard. Foto’s gemaakt met mobiele telefoon probeer ik zoveel mogelijk in de categorie “Mobiele fotografie” te tonen. Meest recente foto’s staan meestal bovenaan in het album. Wilt u meer zien klinkt u op het “see pictures” linkje.

Voor alle foto’s die NIET in een album staan maar bijvoorbeeld bij tekst in een blog of bovenaan op een pagina geldt: open de foto waarna je deze nog kunt vergroten door er met de muiswijzer op te klikken. Daarna kun je met de schuifbalken de foto verplaatsen. (foto’s zijn waarschijnlijk meestal verkleind dus kunnen soms enigszins korrelig overkomen na vergroting op scherm)

Sommige foto’s bevatten meerdere onderwerpen en het kan dan ook voorkomen dat een foto in verschillende albums terugkomt. Bijvoorbeeld in bewerkte foto’s.

Vanzelfsprekend geldt voor alle foto’s dat het copyright van toepassing is.

2 reacties op Portfolio

  1. concierge schreef:

    Nog druk in de weer om uit te vinden welke bestandsgrootte nu goed is voor op het web. Te klein is ook weer niet goed want dan blijft er niks van de foto over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *